A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний днь захисту тварин

До Дня захисту тварин, який щорічно відзначають 4 жовтня, в ліцеї проводилися уроки доброти « Гуманне ставлення до тварин», а також здобувачі освіти долучилися до щорічної Благодійної акції : «Щаслива лапа» (допомога безпритульним тваринам) , до якого долучився весь ліцей. За добровідьні внески учні придбали біля 100 кг круп, близько 40 кг макаронів, та 20 кг сухого та мокрого кормів. Із цими дарунками відвідали чотирилапих у притулку від ГО «Дім Сірка» м. Калуш.

08:39 11.10.2023

Тиждень безпечного вуличного руху

З 25 по 29 вересня в ліцеї проходив Тиждень безпечного вуличного руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В рамках тижня  були проведені тематичні уроки, бесіди, вікторини, з використанням  відео презентацій та навчальних мультфільмів. ​​​ Учні  мали можливість якомога більше дізнатися про безпеку на дорозі.

15:53 29.09.2023

Міжнародний День миру

21 вересня увесь світ відзначає Міжнародний День миру! Кожен громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. У цей день учні ліцею взяли участь у флешмобі " Голуб миру" ,а також  здобувачі освіти  творили свій мир, спокій і затишок виготовляючи голубів ,які є символом  цього свята.

15:28 21.09.2023

День фізичної культури та спорту

До Дня фізичної культури та спорту, який відзначають на початку вересня, в ліцеї було проведено ряд заходів на збереження здоров’я школярів : спортивні змагання, веселі старти, естафети… Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям.  Саме завдяки спорту та фізичній культурі формується особистість й розкриваються потенційні можливості людини.

15:17 09.09.2023

День вишиванки 2023

Вишиванка завжди була і залишається українською святинею. Це оберіг нашого українського народу, символ щасливої долі, здоров‘я, краси та ПЕРЕМОГИ!!!

18:58 18.05.2023

Години духовності у часі Великого посту...

Слава Ісусу Христу! Період Великого посту - це час духовного відновлення кожного з нас, час для зустрічі людини з Богом і з самою собою. У ці дні віряни  не лише утримуються від споживання м'ясних страв, а й намагаються очиститись духовно, навернутися до Бога й віднайти Його у собі. Дуже важливу роль у цьому відіграє молитва, відвідування богослужінь та спілкування з духовними отцями.    30 березня у стінах Брошнів-Осадського ліцею відбулася зустріч педагогів з настоятелем храму Вознесіння Господнього отцем Володимиром Майкою. Розпочалася вона зі спільної молитви, а відтак отець-декан провів освітянам духовну науку про віру в Бога та її значення в житті кожного християнина. Присутні мали можливість поспілкуватися зі священником, поставити йому питання, що їх хвилюють, та навіть подискутувати.   У невимушеній, доброзичливій атмосфері час пролетів непомітно. Тож висловлюємо щиру подяку отцю Володимиру за духовну науку та молитву. Сподіваємось, такі зустрічі стануть однією з добрих традицій нашого ліцею.

20:59 30.03.2023

Учні Брошнів - Осадського ліцею долучилися до благодійного освітнього проєкту Flowers4School

Учні Брошнів - Осадського ліцею долучилися до благодійного освітнього проєкту Flowers4School від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, який спрямований на озеленення українських шкіл .

14:19 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора