A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Тиждень початкової освіти

Дата: 18.12.2023 11:38
Кількість переглядів: 13

Тиждень початкової освіти

З 11 до 15 грудня 2023 року в Брошнів-Осадському ліцеї проходив Тиждень початкової освіти. Конкурси, вікторини, ігри, змагання розвивали творчість учнів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

Тиждень проходив за складеним заздалегідь планом, в рамках якого були проведені різноманітні заходи: школярі взяли активну участь у виставці творчих робіт «Світ моїх захоплень», приєдналися до акції «Допоможемо птахам узимку!», з цікавістю подорожували сторінками казок, мали змогу заглибитись у світ української мови, було організовано колаж «З родини йде життя людини», проведено квест-урок «Ми за мир на всій планеті!», діти писали листа солдату. Кожен день мав свою тематику. У цей період кабінети молодших школярів, коридори, спортивна зала були схожі на творчі майстерні, де плідно та згуртовано працювали учителі та діти.

Тиждень початкової освіти ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела! Більше фото тут

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора