A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

«ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар'єрів»

В рамках інформаційної кампанії «Для дітей суспільство без бар’єрів» у Брошнів-Осадському ліцеї відбувся ряд заходів з метою інформування учасників освітнього процесу щодо теми безбар’єрності та побудови інклюзивного суспільства для дітей. Учні  переглянули соціальні ролики, обговорили дане питання з вчителями та між собою.  Також на коридорі був розміщений інформаційний банер. Мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства.

14:50 23.12.2021

До Брошнів-Осадського ліцею завітав Св.Миколай

День Св.Миколая - улюблене свято всіх дітей. Напередодні цього чудового зимового свята до Брошнів-Осадського ліцею завітав Св.Миколай. Цей добродій обдарував учнів 1-4 класів солодкими подарунками, щирими побажаннями та найдобрішою посмішкою. За те, що очі дітлахів сяяли радістю, за позитивні емоції велика вдячність керівництву Брошнів-Осадської селищної ради.

18:29 17.12.2021

Подаруй радість іншим

Учні Брошнів - Осадського ліцею активно взяли участь у благодійній акції " Подаруй радість іншим" . Від щирого серця із теплотою та любов'ю передали подарунки до Дня святого Миколая в Івано - Франківський центр соціально - психологічної реабілітації дітей.

17:20 17.12.2021

Тиждень превентивного виховання

Правове виховання було і залишається важливим напрямком роботи з учасниками освітнього процесу. Впродовж тижня в ліцеї проходили виховні заходи, на яких учні повторили свої права і обов'язки дитини,ознайомились з поняттям відповідальності за правопорушення, з Конвенцією ООН про права дитини та Конституцією України. Також відбулися зустрічі з представниками Ювенальної Поліції та поліцейським офіцером Брошнів-Осадської громади, де обговорювалась гостра проблема домашнього насильства, булінгу та правопорушень.

21:01 10.12.2021

Знай свої права, виконуй свої обов’язки!

Сьогодні, 10 грудня, з нагоди Міжнародного дня захисту прав людини, в Брошнів-Осадському ліцеї з учнями інклюзивного класу практичним психологом проводилось інтерактивне заняття з елементами тренінгу на тему: «Знай свої права , виконуй свої обов’язки». Метою заняття було ознайомлення дітей з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини, формування у них навичок використання отриманих знань при вирішенні реальних життєвих ситуацій та попередження про відповідальність, яку вони несуть при порушенні законів України та ціннісного ставлення до себе та до інших. Діти переглядали відеоролики, мультфільми , детально вивчали права та обов’язки учнів. Дане заняття допоможе сформувати в учнів правові почуття, виробити навички і звички правомірної поведінки. 

17:57 10.12.2021

Посиденьки у Катерини

Віддаючи шану минулому та відроджуючи українські звичаї і традиції 8 грудня у 7-А класі (класний керівник Косар Г.В.) відбулися вечорниці "Посиденьки у Катерини". Звучало добірне українське слово, лунала чудова українська пісня, проводилися ворожіння і забави. 

19:01 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора