A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Учні Брошнів - Осадського ліцею долучилися до благодійного освітнього проєкту Flowers4School

Учні Брошнів - Осадського ліцею долучилися до благодійного освітнього проєкту Flowers4School від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, який спрямований на озеленення українських шкіл .

14:19 02.12.2022

Усіх школярів України вітаємо з початком нового навчального року!

Усіх школярів України вітаємо з початком нового навчального року! Сьогодні Брошнів - Осадський ліцей радо зустрів своїх найстарших учнів,- одинадцятикласників, в стінах рідного закладу. Урочисто,  з теплими посмішками  прийняв у свою шкільну родину наймолодших своїх учнів - першокласників.  Нажаль, не зустрілися у звичному режимі  інші учасники освітнього процесу.  Класні керівники провели з  учнівськими колективами перший урок  онлайн. Ми віримо,  що вже найближчим часом усі  повернуться до навчання у свої класи. Перемога за нами!   Слава Україні ????????

17:32 01.09.2022

Відбулася зустріч батьків учнів, класних керівників та адміністрації Брошнів-Осадського ліцею

Сьогодні, 3 серпня, відбулась зустріч з представниками батьківських комітетів та класних керівників Брошнів-Осадського ліцею. Директорка Оксана Лагойда ознайомила присутніх зі станом укриттів та роботами, які ще проводяться. На зустрічі був присутній заступник селищного голови Василь Сокирко, який наголосив на важливості організації моніторингу по цьому питанні, щоб кожен з батьків учнів дав письмове підтвердження про свою згоду, чи навпаки, щодо навчання своєї дитини у новому навчальному році в період війни.

23:23 03.08.2022

Вітаємо із святом Останнього дзвінка!

Вітаємо із святом Останнього дзвінка! Із закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє! Гарного літнього відпочинку та мирного неба над головою!

09:02 09.06.2022

З Днем Європи!

Вітаємо з Днем спільних цінностей,спільної історії всіх націй континенту. З Днем Європи!

13:00 21.05.2022

Брошнів-Осадський ліцей вітає з Днем вишиванки!

У День вишиванки всім українцям бажаємо миру і злагоди в ваших домівках і серцях. Нехай наш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісної, успішною. Пам'ятайте, що ми – Українці й зможемо все!

09:15 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора