A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч освітян з отцем-деканом під час Великого посту

За доброю традицією під час Великого посту в Брошнів-Осадському ліцеї відбулася зустріч освітян з отцем-деканом Володимиром, де всі разом розважали над словами зі Святого Письма. Під час духовного спілкування обговорювали найважливіші цінності в житті людини.

12:30 05.04.2024

Формування екологічної компетентності

Ставлення людини до природи нині набуває такого самого морального значення, як і ставлення людини до людини. Якщо ми хочемо, щоб навколишнє середовище та світ довкола нас вижили для майбутніх поколінь, то повинні виявляти до природи більше поваги. У Брошнів-Осадському ліцеї в рамках місячника екологічного виховання проходили виховні заходи метою яких було формування екологічної компетентності, що передбачає дотримання правил природоохоронної поведінки, ощадного використання природних ресурсів, розуміння важливості збереження природи для розвитку суспільства. До Міжнародного Дня води (22 березня) у 3-В класі (класний керівник Богданова О.М.) пройшла вікторина «Бережи воду», відбувся конкурс малюнків «Планета- наш дім», колективно виготовили колаж «Діти планети Земля». До Всесвітнього дня Землі ( 20 березня) у 4-В класі ( класний керівник Герич Н.А.) цікаво , емоційно та пізнавально пройшла екологічна гра «Врятуймо Землю!». У 8-В класі ( класний керівник Хоптяк П.М.) відбувся урок-конференція «Екологічний суд». На заході учні акцентували увагу на загостренні екологічних проблем, розглянули екологічні перспективи відносин людини і природи та винесли вирок, що людина технократ винна в усіх злочинних діях, що звуться екологічними лихами. Учні 7-Акласу ( класний керівник Тарасевич С.В.) на годині спілкування « В гостях у природи» обговорювали питання поваги до природи, яка має проявлятися особливо тоді, коли ми йдемо до природи в гості. 

17:26 29.03.2024

«Мова – душа народу»

Україна переживає надзвичайно важкий період своєї історії, коли кожен українець відчуває на собі тягар війни та несе відповідальність за майбутнє нашої країни. А майбутнє - це мова. Тож з нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови у Брошнів- Осадському ліцеї відбувся конкурс виразного читання поезій напам’ять «Мова – душа народу».  Турбота про мову справа державна і кожного свідомого громадянина своєї батьківщини. Сьогодні  ми повинні берегти мову, полоти в ній «бур’ян», готуючи передати у спадок прийдешнім поколінням складений віками скарб.

22:23 23.02.2024

День єднання 2024

Педагогічний колектив та учнівська спільнота Брошнів –Осадського ліцею вітає  громадян наймужнішої країни світу з Днем єднання! Цього дня в ліцеї  о 10 год  в класах проходили хвилини єднання щоби   нагадати, що саме в єднанні — наша сила. Пам’ятаймо, що ми — сильні, рішучі та незалежні, бо ми разом! Обов'язково переможемо та відбудуємо сильну країну!

15:35 16.02.2024

Зустріч з працівниками Ювенальної Поліції Прикарпаття

У Брошнів-Осадському ліцеї відбулись зустрічі учнів з ювенальними поліцейськими. Основною метою було підвищення рівня правового виховання дітей, підняття іміджу працівників поліції в очах підростаючого покоління, попередження вчинення неповнолітніми правопорушень адміністративного чи кримінального характеру, проявів булінгу чи суїцидальної поведінки. Були проведені заходи щодо безпеки у мережі Інтернет, профілактичні бесіди про важливість здорового способу життя. Під час зустрічей правоохоронці розповіли про основні загрози в мережі Інтернет, про можливі наслідки шкідливих звичок та способи їх уникнення.

09:16 16.02.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри» ІІ етап

Цього тижня на базі Брошнів-Осадського ліцею відбувся ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри». Вітаємо переможців, що візьмуть участь у районному ІІІ етапі:

14:04 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора