A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брошнів-Осадський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Завершився І шкільний етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів Брошнів-Осадського ліцею під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Учні взяли участь у турнірах з футзалу та волейболу. Спорт - це одна з найдоступніших можливостей відволіктись та розвантажитись для школярів, а проєкт "Пліч-о-пліч" для когось може стати можливістю розкрити свої таланти. Чекаємо ІІ етапу, щоб вболівати та ПЕРЕМАГАТИ РАЗОМ!

23:28 30.01.2024

Вік живи - вік учись...

Протягом суботи та неділі (9.12-10.12) у Брошнів-Осадському ліцеї проходили курси підвищення кваліфікації вчителів історії, котрі упроваджують Державний стандарт базової середньої освіти у 5-6 класах у 2023/2024 навчальному році. Дякуємо тренерам Надії Володимирівні, Катерині Михайлівні та Богдану Антоновичу за змістовне навчання та цікаво проведений час. До слова, у листопаді-грудні всі педагогічні працівники нашого ліцею, які забезпечують упровадження ДСБСО у 2023/2024 навчальному році на вихідних проходять курси підвищення кваліфікації на базі різних ЗЗСО регіону.

20:40 10.12.2023

Святий Миколай завітав у ліцей

З початком зими діти з нетерпінням чекають приходу Святого Миколая. Кожен щиро вірить , що добрий покровитель допоможе здійснити найзаповітніші мрії, принесе подарунки та солодощі.

11:43 06.12.2023

День Збройних Сил України

Ми не перестаємо  допомагати та донатити ЗСУ, тому учні Брошнів - Осадського ліцею дякують  захисникам України за кожен новий  день.Молодші  школярі виготовляли  малюнки та долоньки вдячності, старшокласники плели маскувальні сітки на шоломи для воїнів, а також активно долучилися до благодійної акції " Все для воїна , все для перемоги" . В рамках акції зібрано 35 тисяч 110 гривень для поранених бійців , які проходять лікування у Калуській  ЦРЛ  та передали  посилки нашим захисникам. Юнаки ліцею  готуються захищати нашу Вітчизну і вже від сьогодні тренують силу , витривалість та спритність. Вчитель фізичної культури Володимир Павлів та вчитель предмету  Захисту України Іван Павлів провели змагання серед юнаків 10 -х - 11-х класів (підтягування та комплексна силова вправа).Низький уклін та велика подяка нашим захисникам. 

11:06 06.12.2023

Пам’ятаємо!Єднаємося!Перемагаємо!

Учні Брошнів-Осадського ліцею долучились до акції “Пам’ятаємо!Єднаємося!Перемагаємо!”, присвяченій 90-им роковинам пам’яті жертв Голодомору. В закладі освіти пройшли години пам’яті, на яких школярі дізнались про те, як відбувався Голодомор, якими були його причини, чому це геноцид українського народу, вшанували хвилиною мовчання пам’ять мільйонів людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів. ФОТО ТУТ

19:15 24.11.2023

Тиждень пропаганди здорового способу життя

З 23 по 27 жовтня в ліцеї проходив Тиждень пропаганди здорового способу життя. Протягом тижня із здобувачами освіти були проведенні різні форми роботи, мета яких формувати мотивацію дбайливого ставлення до життя і здоров’я.

17:33 27.10.2023

«Диво калинове» (до Дня української писемності та мови)

Рідна мова – це скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмок надії… І саме їй учні 9-А класу (кл. кер. Косар Г. В.) та шкільний бібліотекар Румежак О. П. присвятили годину спілкування «Диво калинове» (до Дня української писемності та мови).

17:10 27.10.2023

Радіодиктант національної єдності

27 жовтня, в День української писемності та мови, вчителі та учні 10 -х класів традиційно взяли участь у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності.

12:28 27.10.2023

Люди з жовто - блакитним серцем

Сьогодні у стінах нашого музею історії ОУН – УПА «люди з жовто – блакитним серцем» зібрались, щоб погортати славетні сторінки історії українського народу від часів козаччини і до сьогодення, відтворити в пам’яті всі трагічні та героїчні події на нашій славній Україні. Саме так - "Люди з жовто-блакитним серцем" і називалась літературна композиція, яку презентували учні та вчителі ліцею. Ми знаємо, яка могутня сила нашого роду і кожного дня бачимо, як міць предків допомагає нашим воїнам сьогодні тримати стрій, охороняючи свою рідну землю.

15:56 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора